Chiptuning van MTB Tuning Systems
Zoek Chiptuning voor uw auto Zoek een Chiptuning dealer in uw regio Bestel Chiptuning voor uw auto online
 

Chiptuning van MTB Tuning Systems
Chiptuning
Eco tuning
Chiptuning met fabrieksgarantie
Wij zoeken dealers voor onze chiptuning
Zoek chiptuning voor uw auto
Snelheidsbegrenzing? Of juist niet?
Chiptuning in uw eigen regio met onze dealers
Veelgestelde vragen
Chiptuning met de beste service en garantie
Chiptuning voor wagenparken
Over MTB Tuning Systems
Neem contact op met ons
Links
Share |

Chiptuning overname van de fabrieksgarantie

Dat is een veilig gevoel! Bent u bang de fabrieksgarantie te verliezen wanneer u uw wagen laat tunen? Dan hebben wij daarvoor de geschikte oplossing. Wij nemen de fabrieksgarantie over en dat is niet alles, wij gaan nog een stukje verder. Onze polis kent namelijk een dekking tot € 2.500.000,-!

Lees meer...


Chiptuning met de beste service

Wij vinden het belangrijk dat een klant uiterst tevreden is, of u nu particulier bent en uw nieuwe auto door ons heeft laten chiptunen, of dat u een dealer bent die tevreden zijn klanten bediend met ons product, wij staan voor u klaar!

Bij levering van uw chipmodule krijgt u een uitgebreide handleiding specifiek voor uw auto. U kunt er echter ook voor kiezen de inbouw te laten uitvoeren bij één van onze dealers of inbouwstations. Klik hier om uw dichtsbijzijnde dealer te vinden.

Tijdens de montage kunt u erbij blijven en er op wachten, het is namelijk binnen enkele minuten geregeld. Na de montage op locatie of bij één van onze dealers maken wij met u een testrit zodat u direct de prestatie-verbeteringen kunt ervaren. Onze chiptuning is namelijk direct voelbaar, uw auto accelereert sneller en reageert directer op bewegingen van uw gaspedaal.


Ook de beste service voor autobedrijven

Wij zijn zeer blij met alle dealers en dit willen we graag laten merken. Daarom bieden wij ook aan onze dealers de beste service. Omdat onze modules zo simpel te programmeren en te monteren zijn laten wij u dit graag zien en maken wij u binnen enkele minuten wegwijs met ons product. Daarnaast kunt u als dealer van ons promotiemateriaal krijgen zodat u het product nog beter kunt tonen aan uw eigen klanten.


Productgaranties

Wij zijn er dusdanig van verzekerd dat ons product u bevallen zal dat wij de volgende garantietermijnen hanteren:

  • Standaard 30 dagen niet goed geld terug garantie
  • Standaard 2 jaar garantie op de hard- en software
  • De inruilgarantie

Met dit beleid hebben wij uitsluitend tevreden klanten waaronder vele gerenommeerde merkdealers in de gehele Benelux.

Standaard 30 dagen niet goed geld terug garantie

U kunt bij ontevredenheid de MTB Chipmodule of MTB Ecochip binnen 14 dagen na aanschaf kostenloos retourneren. Op deze wijze bieden wij u tevens de aanvullende probeermogelijkheid van onze Chipmodule.

Standaard 1 jaar garantie

Elke MTB Chipmodule of MTB Ecochip wordt met 2 jaar fabrieksgarantie op dag van aanschaf geleverd.

De inruilgarantie

Uniek is de inruilgarantie. De hardware van onze Chipmodules is namelijk universeel en software-matig wordt een module afgeprogrammeerd voor het specifieke voertuig waarin deze wordt geplaatst. Dit houdt dus ook in dat de modules weer opnieuw programmeerbaar zijn (tot maar liefst 10.000 keer!). U kunt dus bij aanschaf van een nieuwe auto uw bestaande module tegen een geringe vergoeding laten herprogrammeren voor uw nieuwe auto! Voorwaarde hieraan is wel dat uw nieuwe voertuig hetzelfde inspuitsysteem heeft als uw vorig voertuig. Mogelijk worden er nog kosten in rekening gebracht voor een andere kabelset.