Chiptuning van MTB Tuning Systems
Zoek Chiptuning voor uw auto Zoek een Chiptuning dealer in uw regio Bestel Chiptuning voor uw auto online
 

Chiptuning van MTB Tuning Systems
Chiptuning
Eco tuning
Chiptuning met fabrieksgarantie
Wij zoeken dealers voor onze chiptuning
Zoek chiptuning voor uw auto
Snelheidsbegrenzing? Of juist niet?
Chiptuning in uw eigen regio met onze dealers
Veelgestelde vragen
Chiptuning met de beste service en garantie
Chiptuning voor wagenparken
Over MTB Tuning Systems
Neem contact op met ons
Links
Share |

MTB Tuning Systems

MTB Tuning Systems is totaalleverancier van motorische tuningsproducten. U kunt hierbij denken aan performance modules, EOBD tuning, ECO tuning en extreme tuning.

De oorsprong van het technisch team achter MTB Tuning Systems is reeds jaren actief geweest in de racewereld en heeft daarom zijn strepen reeds verdiend. Door de ervaring die is opgedaan is de MTB Chipmodule ontwikkeld.


De MTB Chipmodule of ECOchip

Op basis van de ervaringen en de kennis die in het voorgaand traject zijn opgedaan is er nu een product ontwikkeld dat tevens de particuliere en de zakelijke markt bedienen kan. De MTB Chipmodule en MTB ECOchip is een externe, herprogrammeerbare chipmodule die gemakkelijk door een ieder zelf in de auto gezet kan worden.

De MTB Chipmodule is een volwaardig digitale externe module welke tussen de OBD en het inspuitsysteem van uw auto. De MTB Chipmodule is geschikt voor de volgende inspuitsystemen:

  • Common-rail
  • Pompverstuivers
  • TDI (VP37 brandstofpompen)
  • VP44 brandstofpompen

Een heldere uitleg over de werking van onze Chipmodule vindt u op de pagina chiptuning.


MTB EOBDII Tuning

Wij bieden op het gebied van EOBDII tuning een werkelijk revolutionair product. Dit unieke concept bevat het eerste instrument wereldwijd, dat in staat is om tegelijkertijd data serieel uit te lezen EN te programmeren via E-OBDII aansluiting.

Voor onze EOBDII tuning hebben wij een zeer uitgebreide database met de kwalitatief beste files ter wereld. Ook hier geldt weer dat veiligheid en mobiliteit boven alles gaat. Onze EOBDII tuning is geschikt voor alle voertuigen met een turbodieselmotor. Het beperkt zich niet alleen tot personenwagens, vrachtwagens zijn tevens mogelijk.