Chiptuning van MTB Tuning Systems
Zoek Chiptuning voor uw auto Zoek een Chiptuning dealer in uw regio Bestel Chiptuning voor uw auto online
 

Chiptuning van MTB Tuning Systems
Chiptuning
Eco tuning
Chiptuning met fabrieksgarantie
Wij zoeken dealers voor onze chiptuning
Zoek chiptuning voor uw auto
Snelheidsbegrenzing? Of juist niet?
Chiptuning in uw eigen regio met onze dealers
Veelgestelde vragen
Chiptuning met de beste service en garantie
Chiptuning voor wagenparken
Over MTB Tuning Systems
Neem contact op met ons
Links
Share |

Snelheidsbegrenzing plaatsen

Speed limiterWilt u de snelheid eruit halen bij uw medewerkers? U kent het vast wel, u heeft een wagenpark en het daarbij behorende abonnement op berichten van het CJIB. Met snelheidsbegrenzing van MTB kunt u ervoor zorgen dat u minder boetes ontvangt of minder onderhoudskosten hebt.

Onze snelheidsbegrenzing is uitermate geschikt voor wagenparken, fleet owners, enz. Het is beschikbaar voor alle wagens die in onze voertuiglijst voorkomen. Bekijk onze pagina "Chiptuning" om te zien of snelheidsbegrenzing voor uw voertuigen mogelijk is.

Een bijkomend voordeel van de snelheidsbegrenzing is een verminderd brandstofverbruik. Vraag daarom snel een offerte aan voor het toepassen van onze snelheidsbegrenzing op uw volledige wagenpark!


Snelheidsbegrenzing verwijderen

Bent u in het bezit van een wagen die begrenst is op de snelheid? Denk hierbij aan de VMAX begrenzing die we terug vinden op de Duitse wagens en er voor zorgt dat uw auto niet sneller kan dan 250 KMH? Door onze innovatieve software is het tevens mogelijk de snelheidsbegrenzing te verwijderen.


Offerte aanvragen snelheidsbegrenzing

Snelheidsbegrenzing is mogelijk voor alle dieselmotoren (zie o.a. voertuigenlijst chiptuning) , wij kunnen u uiteraard een uitgebreide vrijblijvende offerte maken voor uw gehele wagenpark. Neem contact op met ons via telefoonnummer +31 (0) 596 55 1652 of maak gebruik van onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

Uw naam
Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Land:
Uw telefoonnummer:
Faxnummer:
Mobiel nummer:
E-mail adres:
 
Omschrijving van uw wagenpark